top of page

Voor vlotte service bij alle verstoppingen van toilet, lavabo, afvoer, leiding, riool ...

Verstopte leiding, afvoer of toilet? Joost Spruytte BVBA staat 24/7 voor u klaar!

Al meer dan 30 jaar biedt Joost Spruytte BVBA in Langemark-Poelkapelle (West-Vlaanderen) een vlotte en propere ontstoppingsservice voor particulieren en ondernemingen. Wij staan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 in de hele provincie voor u klaar. Van Kortrijk, Roeselare, Ieper en Diksmuide, via Veurne, Nieuwpoort en Oostende, tot Brugge en Knokke-Heist …

Onze medewerkers hebben altijd het juiste materiaal bij zich om bij dringende oproepen meteen een efficiënte ontstopping uit te voeren. Wat er ook verstopt is, toiletten, douches, ligbaden, wastafels, lavabo’s, spoelbakken, rioolbuizen, leidingen of afvoeren ... we zetten een mechanische verenmachine (voor leidingen met diameter tot 160 mm) of water onder hoge druk in om het beste resultaat te bereiken.

Spruytte Joost BVBA beschikt ook over camera’s om leidingen of buizen te inspecteren en een verstopping of ander probleem op te sporen. Het grote voordeel daarvan is dat we preciezer kunnen vaststellen wat er mis is en vaak ook hak- en breekwerk kunnen vermijden. Minder overlast en minder kosten dus!

Wij raden u trouwens aan de leidingen regelmatig preventief te laten controleren, want voorkomen is altijd beter dan genezen. We kunnen ook een planning van controles voor u opmaken.

Bel of mail vrijblijvend naar Joost Spruytte BVBA voor meer informatie of een offerte!

Spruytte Joost

Spruytte Joost

Voor al uw verstoppingen - wij onstoppen toilet, lavabo, bad, leiding, ...

bottom of page