top of page

Geurprobleem of terugkerende verstopping? Bel ons voor een camera-inspectie!

Met camera-inspectie is breekwerk meestal niet nodig

Joost Spruytte BVBA (Langemark, West-Vlaanderen) garandeert al ruim 30 jaar lang een uiterst effectieve dienstverlening bij verstoppingen van buizen, leidingen en afvoeren. Wij zijn over heel de West-Vlaamse provincie actief en u kunt ons het hele jaar de klok rond bereiken.

Onze ervaren medewerkers gebruiken geavanceerd materiaal om u de best mogelijke service te garanderen. Voordat we aan een werkelijke ontstopping beginnen, kunnen we eerst een camera-inspectie uitvoeren. Met behulp van hoogtechnologische camera’s zijn we in staat om leidingen en buizen van begin tot eind te bekijken. De verstopping of een ander probleem komt dan gegarandeerd perfect in beeld.

Spruytte Joost

Een groot voordeel van camera-inspectie is dat we heel precies de oorzaak en locatie van een verstopping kunnen opsporen. En dat betekent vaak dat openhakken of -breken niet nodig is. Zo blijft de overlast voor u beperkt en vallen de kosten lager uit.

Kies voor de professionele service van Joost Spruytte BVBA en pluk zelf de voordelen van camera-inspectie! Bel ons!

Spruytte Joost

Geurprobleem, vochtprobleem of terugkerende verstopping? Laat ons een camera-inspectie uitvoeren om het probleem te vinden

bottom of page